Om oss

Idrottsförskolan HAIS är en förskola där idrott, lek och rörelse står på schemat. Hos oss får barnen prova på olika idrotter och vara ute i naturen varje dag. Målet är att lära dem leva sunt, både nu och i framtiden.

Vi är en del av Arenans idrottsförskola och hos oss går de äldre barnen. På vår förskola finns det plats för cirka 25 barn. Våra lokaler ligger i HAIS fotbollsklubbstuga, i en lummig skogsmiljö endast ett stenkast från Helsingborg Arena. Här är det nära till Olympiaskogen och Fredrikdals trädgårdar. Det innebär att vi har en fantastisk omgivning där vi kan utforska naturen året runt.

Förutom att vi arbetar mycket utomhus har vi även tillgång till lokalerna på Idrottens hus. Dit går vi för att prova på olika idrotter på ett lekfullt sätt. Vi dansar, spelar pingis, utövar yoga, bowlar, friidrottar, brottas, boxas och leker bollekar. Under en period på hösten åker vi skridskor två gånger i veckan. Vi åker även till simhallen där barnen får testa på simning.

Vår förskola präglas av omtanke, värme och glädje. Föräldrar och barn möts alltid av engagerad och kompetent personal. Det gör vår förskola till ett värdefullt komplement till hemmet. Vi är mycket stolta över den fina relation som råder mellan föräldrar, personal och barn.