Vad gör vi på dagarna?

Vi börjar dagarna på Arenans idrottsförskola som öppnar klockan 06:00. Där serveras frukost mellan klockan 07:00. Runt klockan 08:00 går vi vidare till HAIS. På måndagar och fredagar fortsätter vi sedan med lek utomhus.

På tisdagar har vi utedag och på onsdagar har vi idrottsaktiviteter. På torsdagar har vi barnen val vilket innebär att barnen själva får bestämma vad de vill göra. Lunchen äter vi på förskolan och mellanmålet äter vi utomhus så ofta det går. Runt klockan 16:00 går vi tillbaka till Arenans idrottsförskola. Där stänger vi för dagen klockan 18:00.

Vi har tillgång till alla lokaler på Idrottens hus. Det innebär att barnen kan prova på alla tänkbara idrotter som till exempel dans, fotboll, boxning och bowling. Vi vill att barnen ska bli nyfikna på idrotterna och hitta något som de tycker om. Förhoppningsvis fortsätter de med någon idrott när de slutar hos oss. Vårt mål är att så ett frö i varje barn. Kunskapen om att äta rätt och vikten av att röra på sig.